YES jeg skal skilles – eller skal jeg?

9788799691500En uundværlig bog til dig, som ønsker at investere i dit parforhold og gerne vil have let omsættelige råd til, hvordan du kan gøre dit parforhold endnu bedre  – og til dig som er single og gerne vil bruge den erfaring du har, så du lettere kan navigere i et kommende parforhold.

I YES jeg skal skilles eller skal jeg? får læseren mulighed for at se på sit eget forhold med nye øjne. Hvilken rolle spiller vi selv i vores forhold, hvad får os til at blive, og hvordan kan vi få et endnu bedre forhold, uden at miste os selv? Alt for mange mennesker går på kompromis, ”falder i søvn” eller glemmer at prioritere deres parforhold. Her er bogen, som kan få dig op af stolen og give dig en konstruktiv bevidstheds-indsprøjtning.

Forfatteren Sagar Constantin Bohnstedt, der har mange års erfaring at trække på, både fra sit privatliv og fra sit arbejde som terapeut og underviser, deler gavmildt ud af sine bedste råd om, hvad der skal til for at få succes i parforholdet. Sagar skriver med stor klarhed og bringer de vigtigste udfordringer i parforholdet ned i øjenhøjde, så det er muligt at foretage konstruktive ændringer med det samme.

YES jeg skal skilles eller skal jeg? Er en vedkommende bog for dig som er træt af at gentage de samme mønstre igen og igen, og gerne vil udvikle dig og lære af dine erfaringer. Uanset om du er i et forhold, er skilt eller ønsker at finde en at dele livet med, så kan du få glæde af bogen. Hvis du er i et forhold, får du konkrete råd til at løfte det eller blive afklaret i forhold til din egen rolle i forholdet. Hvis du er skilt, kan du lære af din erfaring og måske forstå hvorfor det gik som det gjorde. Men du får også redskaber og indsigt som kan gøre at du ikke behøver at gennemleve de samme udfordringer igen, eller finde en kæreste som minder om ham eller hende du lige er blevet skilt fra. Hvis du er single og gerne vil finde en at dele livet med, kan du få masser af gode råd og indsigt i hvordan du bedst kan navigere i et fremtidigt forhold.

Sagar har været hele vejen rundt i skilsmisse-karrusellen. Hendes forældre blev skilt, da hun var tretten år gammel. Hun er selv blevet skilt fra en mand, som hun har en søn med – og senest er hun blevet skilt fra en kvinde, med hvem hun også har en søn. De tre skilsmisser kalder hun med et glimt i øjet for; den gode, den onde og den grusomme.

YES jeg skal skilles – eller skal jeg? er en blanding af en fagbog og en selvbiografi. I fagbogsdelen får læseren indsigt i de psykologiske mekanismer, som opstår i parforhold, konkrete råd til deres eget liv og øvelser som kan hjælpe dem, der hvor de er. Hvert kapitel slutter med, at Sagar fortæller hudløst ærligt om sine egne erfaringer, fejltrin og op – og nedture igennem parforholdene og skilsmisserne, på en indlevende og indsigtsfuld måde. Hun formår at sætte ord på de følelser og udfordringer, som vi alle kender, men måske har svært ved at udtrykke, og hun deler gavmildt ud af sine bedste råd på en vedkommende og overskuelig måde.

Sagar siger: ”Jeg har prøvet alle aspekter af en skilsmisse. Skilsmisserne har lært mig, hvad der skal til for at et parforhold har mulighed for at lykkes, og hvad man bestemt ikke skal gøre. Jeg har vendt min skilsmisse-erfaring til noget positivt, og selvom det ikke altid har været let, vil jeg ikke være foruden nogen af dem i dag.”

Bogen har været omtalt i GO’ morgen Danmark, P4, SØNDAG, ALT for damerne, BT og TV2/Østjylland

 

Bogen er udsolgt fra forlaget