"Omgivelserne kan være med til at skabe trivsel og arbejdsglæde. Det er en ofte overset faktor, som har en afgørende indvirkning på menneskers trivsel og motivation."

- Sagar Constantin

Arbejdsglæde 2.0 – få opskriften på det optimale arbejdsmiljø

Omgivelserne dikterer ubevidst vores adfærd, og de fleste mennesker er ikke klar over, hvor stor indflydelse omgivelserne har på dem. Vi kan tro, at det dårlige arbejdsmiljø skyldes kolleger, chefen, for mange arbejdsopgaver eller manglende udstyr. Det kan naturligvis også være en del af forklaringen, men ofte ligger en del af årsagen et helt andet sted. For at skabe et bedre arbejdsmiljø og mere arbejdsglæde, kræver det at der er balance i omgivelserne, og at omgivelserne støtter op omkring vores arbejdsområde og trivsel.

Omgivelserne er fundamentet for trivsel og positiv udvikling. Mange overser, eller ved simpelthen ikke, at den grundlæggende påvirkning gennem indretning, lys og farver påvirker måden vi kommunikerer på, unødvendigt stress, vækst og indlæring.

Til dette underholdende og stærkt motiverende foredrag, får du indsigt i, hvad der i langt højere grad end vi er klar over, påvirker vores trivsel og arbejdsglæde. Mange virksomheder har indført både frugtordning og kaffeordning, og har måske også fået et motionscenter – men har det gjort en markant forskel på sygefraværet, stressniveauet og arbejdsglæden? Nej vel.

Arbejdsglæde 2.0

Til foredraget deler Sagar Constantin gavmildt ud af sin mangeårige erfaring om, hvad der ofte er årsagen til, at vi bliver unødvendigt stressede – og hvad vi med små ændringer kan gøre for at ændre det. Hun giver eksempler fra flere virksomheder som hun har hjulpet til større trivsel blandt personalet og markant fremgang på bundlinien – ved netop at finde ud af hvad årsagen til udfordringerne er – fremfor at symptombehandle.

Foredraget giver en enkel opskrift til hvordan arbejdsglæden og trivslen kan styrkes, og tilhørerne går altid derfra med masser af inspiration, og ideer til hvordan de selv kan være med til at gøre netop deres arbejdsplads endnu bedre.

Hvorfor booke dette kursus?

De fleste oplever at flere og flere opgaver skal klares på mindre tid, så hvordan kan vi sørge for at skabe det bedste udgangspunkt for at imødegå det? Til foredraget får du fornyet indsigt og flere konkrete afprøvede redskaber, som helt sikkert vil gøre en forskel i hverdagen. Trænger ledere eller personale til et inspirerende input, som også kan skabe mere medansvar, så er dette foredrag en god mulighed. Foredraget er en øjenåbner for de fleste, og kan komme til at gøre en markant forskel på din arbejdsplads.

Stikord fra kurset Arbejdsglæde 2.0 – få opskriften på det optimale arbejdsmiljø

  • Derfor får du ikke fuld valuta for frugtordningen
  • Hvad bliver du rent faktisk stresset af (og hvordan kan du let undgå det)
  • De afgørende faktorer for arbejdsglæde og større trivsel
  • Sådan øgede flere store virksomheder medarbejdernes motivation og produktivitet
  • Hvad er hemmeligheden bag et godt arbejdsmiljø?

Jeres udbytte:

  • Afgørende indsigt i hvordan du undgår unødvendig stress og hvad der forårsager det
  • Konkrete redskaber til at skabe positive forandringer med det samme
  • Mulighed for at finde og aktivere uudnyttede ressourcer
  • Hvordan man skaber det optimale arbejdsmiljø og løfter trivslen fra dag 1
  • Indblik i de faktorer som er afgørende for at skabe et sundt arbejdsmiljø

Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejdere. Det kan desuden arrangeres som en foredrag, workshop på 2-3 timer eller et heldagskursus.